Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

“ROMANOV” Η ΠΡΩΤΗ REBELινα



Ανακοινώνουμε την πρώτη γυναίκα μέλος της οικογένειας των West Assault Rebels.Ιστορική στιγμή για την ομάδα των Rebelων,για πρώτη φορά στα 8 χρόνια λαμβάνει Rebelόσημο μια γυναίκα!!!
Η ωραία Ελένη των W.A.R πλέον, από τα σπλάχνα της Αρχαίας Ολυμπίας, με ρίζες από οπλαρχηγό της επανάστασης και αίμα δοξασμένου “Βατράχου”, είχε μοίρα πολεμίστριας  προδιαγεγραμμένη σαν από καιρό...σαν από πάντα.
Όταν τα άλλα κοριτσάκια στο δημοτικό σχεδίαζαν τον γάμο των ονείρων τους, εκείνη έκανε σχέδια μάχης και ασκήσεις επί χάρτου.
Τα χρόνια πέρασαν και η μικρή Ελένη δεν έκατσε να κλαίει που δεν την καταλάβαιναν οι φιλενάδες της. Σχεδίαζε μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις της για το μέλλον  λαμβάνοντας ανώτερη εκπαίδευση και δίνοντας παράλληλα βάρος στην πρακτική εξάσκηση της. Το ΑΚ αρχίζει να κελαηδάει στα χέρια της, σαν άρπα στα χέρια Χερουβείμ..
 Στην ενηλικίωση της είχε πλέον λάβει περισσότερη εκπαίδευση από έναν μέσο άντρα milsimα και πολλοί από αυτούς σφάζονται στην ποδιά παραλλαγής της τα επόμενα χρόνια...
Φήμες θέλουν στο μπέργκιν της να υπάρχει κουτί με τα κομμένα....σκαλπ των επίδοξων γαμπρών...Φήμες;;;
Στο κατώφλι του 2017 βαφτίζεται στην μάχη ως η πρώτη Rebelινα από τον αρχηγό των W.A.R, καθώς ήταν προσωπική του επιλογή και δίνει πόνο με το καλημέρα στους αντιπάλους της.
Πλέον προσφωνείται ROMANOV πρώτη του ονόματος της...!!!

ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΗ!!!!