Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Back to business!!!!

Γραφει ο Aigeas.


Επιστροφη μετα απο 2 μηνες στο ενδιαφερον για φετος Conflict και εστω και κουτσουρεμενη η ομαδα θα τα καταφερει να παει στον καλαμο οπου και θα γινει το 5ο σκελος της σειρας.
Να θημησουμε οτι η ομαδα βρισκεται στην 7η θεση στην γενικη βαθμολογια και σκοπος ειναι να ανεβει και αλλο.
Καλη επυτιχια λοιπον σε ολες τις ομαδες για το κυριακατικο παιχνιδι.



Report απο το milsim scenario "Tres 3.2 The dark forest"

Γραφει ο Maevius.



Σε συνέχεια του πρώτου επιτυχημένου σκέλους του TRES, η ομάδα μας συμμετείχε και στο δεύτερο σκέλος της mini αυτής σειράς σεναρίων(κατά την γνώμη μου ακόμα καλύτερου από το πρώτο). Οι W.A.R παρατάχτηκαν με μια δύναμη 11+1 παιχτών. +1 γιατί εκτός από την 11μελή ομάδα, είχαμε «φυτέψει» και έναν κατάσκοπο στην ομαδα των Paintbrothers. Ο κατάσκοπος μας πήρε OSCAR ερμηνείας αφου μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού δεν τον πήρε κανένας χαμπάρι..!!!Τύφλα να έχει ο Σάββας Καλεντερίδης!!!!
Αποστολή των τριών εταιριων ήταν να καταλάβουν τα μαρκαρισμένα σημεία(3 στον αριθμό) και μαζί με τον engineer της κάθε μιας να «γράφουν» μισάωρα τα οποία θα τους έδιναν από 90.000 το καθένα. Το εύκολο θα ήταν η κάθε ομάδα να καβατζώσει και από ένα και απλά να την αράζει και να μαζεύει λεφτά. Αλλά…… ή διοργάνωση είχε τοποθετήσει τα σημεία σε κοντινά σημεία με αποτέλεσμα(για καλή μας τύχη και για το καλό του σεναρίου) η ομάδες να πέφτουν σε συνεχόμενες εμπλοκές και η μπίλια να πέφτει σύννεφο!!!!!Η ομάδα μας που ήταν στην κόκκινη μεριά μαζί με τους Paintballah έπεσε θύμα αυτής της κατάστασης και στο ξεκίνημα του παιχνιδιού καθηλώθηκε για αρκετή ώρα από την ομάδα των μπλε λίγα μέτρα μακριά από την βάση εκκίνησης. Πυκνή βλάστηση, κόντρα ήλιος και μικρή ασυνεννοησία ήταν τα συστατικά που παραλίγο να μας βγάλουν έκτος μάχης από νωρίς και να «αμαυρώσει» το όνομα των W.A.R….!!!Είχε έρθει η ώρα να κοπούν τα γελάκια και η αδράνεια και να πάρει μπρος η μηχανή…. Είχε έρθει η ώρα να μιλήσει ή εμπειρία και το τσαγανό των μελών μας…. αυτά που μας έχουν δώσει την χαρά στα σενάρια να κάνουμε την βρώμικη και δύσκολη δουλειά για τους άλλους…!!! Με την ώρα και αφού ανασυνταχθήκαμε καταφέραμε να αντεπιτεθούμε. Διασπαστήκαμε σε δύο υπο-ομάδες(που ήταν και ο αρχικός σχεδιασμός) για καλύτερη δράση και μεγαλύτερη ευελιξία. Η πρώτη υπο-ομάδα με την βοήθεια και των Painballah κατάφερε να καταλάβει το ένα χρυσοφόρο σημείο και να το κρατάει για αρκετή ώρα. Η δεύτερη υπο-ομάδα πραγματοποιούσε καταδρομικές και «καθάριζε» την γύρω περιοχή, προσπαθώντας παράλληλα να ανοίξει δρόμους για την κόκκινη ομάδα, με στόχο να καταλάβουν και δεύτερο σημείο που θα τους έδινε επιπλέον χρήματα. «Θύμα» μιας τέτοιας καταδρομικής επίθεσης έπεσαν περίπου 8-10 παίχτες των δυο αντίπαλων ομάδων. Την στιγμή που «μάχονταν» μεταξύ τους 4 παίχτες μας τους έπιασαν στον ύπνο και βγαίνοντας στα νώτα τους αθόρυβα, κατάφεραν να τους αποδεκατίσουν!!!Παραλίγο να πέσει θύμα και άλλη μια μικρη ομάδα μερικά μέτρα βορειότερα, αλλά πλέον οι 4 είχαν γίνει 2 και η αποστολή «αυτοκτονίας» εγκαταλείφθηκε με μερικές ριπές….. Μια μικρή παρένθεση και φιλική συμβουλή στους αντίπαλους αυτού του σκηνικού…. Όταν έχετε τόσο καλή κάλυψη και αριθμητικό πλεονέκτημα(τουλάχιστον τριπλάσιο) δεν χρειάζεται το καπνογόνο γιατί έτσι προδίδετε την θέση σας!!Το καπνογόνο επίσης το ρίχνουμε για να μην έχει ορατότητα ο αντίπαλος!!! Με κόντρα αέρα και σε ψηλότερο σημείο ο καπνός γυρνάει αντίθετα και το αποτέλεσμα μπορεί να αποβεί μοιραίο….

Οι κόκκινοι αφού έχουμε τελικά καταλάβει το ένα σημείο και η ώρα περνάει, ανασυντασσόμαστε και αποφασίζουμε από κοινού με την ομάδα των Paintballah να επιχειρήσουμε και να καταλάβουμε το τρίτο αφύλακτο σημείο και να κερδίσουμε παραπάνω χρήματα. Μια μεικτή 4μελής ομάδα(WAR-PAINTBALLAH) με έναν engineer αποφασίστηκε να παραμείνει στο σημείο για να συνεχίσει να γράφει το κοντέρ και οι υπόλοιποι ξεκίνησαν για την επίθεση. Δυστυχώς όμως λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα που κράταγε το σημείο(έμειναν πίσω όσοι είχαν τα λιγότερα πυρομαχικά και αέρα…) δέχτηκε επίθεση και βγήκε εκτός μάχης… Το καλό είναι ότι ο χρόνος τελείωνε και οι αντίπαλοι δεν κατάφεραν να πάρουν χρήματα αφού δεν συμπληρωνόταν μισάωρο, μιας και το παιχνίδι έληγε…


Υ.γ1:    Θέλω να ζητήσω μια ειλικρινή συγγνώμη για την, έστω και στιγμιαία άσχημη συμπεριφορά μου, πρώτα από όλα στο το παιδί που έγινε το μικροεπεισόδιο, στην την διοργάνωση και στους τους συμπαίκτες μου!!
Το ποιόν μου το γνωρίζουν οι περισσότεροι από εσάς που παίζουμε και γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είμαι άνθρωπος που βρίζω στο παιχνίδι και ουδέποτε έχω δημιουργήσει πρόβλημα αυτά τα χρόνια που παίζω. Και επειδή είμαι αυτός που καταδικάζει με τον πιο καυστικό τρόπο μέσω του blog της ομάδας μας τέτοιες συμπεριφορές νιώθω την ανάγκη να προχωρήσω σε αυτή μου την δήλωση και την δέσμευση ότι δεν θα ξανασυμβεί!!!
Υ.γ2: Περαστικά στο παλικάρι από την μπλε ομάδα …ελπίζω αυτό το θέαμα που αντίκρισα με το κεφάλι του μέσα στις μελανιές και στα καρούμπαλα να μην το ξαναδώ…. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλά η κακιά στιγμή…!!! Κύριοι με το να ανεβάζετε ταχύτητες στα markers, στα κρυφά, το μόνο που θα καταφέρετε είναι μια μέρα να μας κόψετε το άθλημα….
Υ.γ3: Το over-shooting είναι αποτέλεσμα της καχυποψίας και του φαινομένου των Highlanders….όταν όμως υπάρχουν 2 και 3 διαιτητές δίπλα, δείξτε λιγάκι εμπιστοσύνη σε αυτούς τουλάχιστον… ζητήστε ένα τσεκάρισμα… δεν είναι ανάγκη να αδειάζετε δυο pods πάνω στο άλλον και ενώ φωνάζει «είμαι έξω»…
Υ.γ4: Μπράβο στην διοργάνωση για το σενάριο και το «jungle» μέρος!!!Μπράβο στους διαιτητές που ήταν πραγματικά παντού!!! Περιμένουμε το 3ο σκέλος με αγωνία!!!!