Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

First meeting decisions.

Στην πρωτη συγκεντρωση για την νεα σαιζον,που εγινε χθες τεταρτη 21 σεπτεμβρη,εδωσαν το παρων ολοι οι παικτες των W.A.R.
Η σηζητηση αφορουσε το προγραμμα της ομαδας για την σαιζον 11/12 καθως και την λειτουργια της ομαδας.
Αυτο που βγηκε απο την χθεσινη συναντηση ηταν η ομοφωνια της ομαδας,κατι που ειναι πολυ σημαντικο, σε ολα σχεδον τα θεματα.
Λογω της οικονομικης κρισης που πληττει ολες τις οικογενειες σημερα,οπως και τις δικες μας,η ομαδα ειδε το βεβαρημενο προγραμμα της σαιζον(2-3 events καθε μηνα)και αναγκαστικε να διαλεξει καποια απο αυτα,μην μπορωντας να ανταπεξελθει σε ολα.Η αποφαση πρεπει να σημειωσουμε οτι παρθηκε ομοφωνα και με σοβαρη αντιληψη της καταστασης.
Ενα αλλο γεγονος της βραδιας,ισως το πιο συμαντικο και ευχαριστο,ειναι οτι η ομαδα θα εχει στο εξης και υπαρχηγο.Η αποφαση αυτη ληφθηκε απο τον αρχηγο της ομαδας missionman,καθως θεωρηθηκε επιτακτικη η αναγκη μιας ακομα βοηθειας στον τομεα της διοικησης.Η επιλογη μονο τυχαια δεν ηταν!!!
Η ομαδα ομως απο εδω και στο εξης θα εχει και τον ανθρωπο που θα εχει την αμεση επικοινωνια με τον εκαστοτε χορηγο για τα θεματα ανεφοδιασμου(μπιλιας κ.λ.π.)οπως και αγορας νεων προιοντων για τις αναγκες των παικτων.Ο κος codmsniper εχει αναλαβει αυτο το ποστο!!!
Ετσι τελειωσε η πρωτη συγκεντρωση των REBELS.
Η επομενη θα ειναι για παιχνιδι που τοσο μας εχει ληψει!!!