Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Conflict s06e01..Δεν ξυπνήσαμε ποτέ οεοέ οεοέ...

Σε έναν δοξασμένο χώρο για την ομάδα μας, αυτό του πεδίου της Θήβας, αυτή την φορά δεν καταφέραμε να παρουσιάσουμε κάτι αξιόλογο, αλλά τουλάχιστον παρουσιάσαμε όπως πάντα κάτι αξιόμαχο.
Το πρώτο σκέλος για την λίγκα του Conflict με τον τίτλο Paranoid,ήταν για εμάς ακριβώς αυτό...Paranoid...
Η αποστολή λίγο πολύ η ιδια με την περσινή,όταν και κατακτήσαμε την πρώτη θέση, αφού οι ομάδες έπρεπε να φτάσουν σε συγκεκριμένο σημείο της πίστας και να αφαιρέσουν από ένα βιβλίο μια συγκεκριμένη σελίδα απο ένα βιβλίο που βρισκόταν σε μια σφραγισμένη βαλίτσα και στην συνέχεια να κάνουν extraction.
Εμείς δεν "μπήκαμε" ποτέ στο παιχνίδι..η μάλλον για την ακρίβεια "μπήκαμε" αργά, αφού χαρμίσαμε τα 3 πρώτα 6λεπτα games. Δικαιολογίες πολλές(χαλασανε 4 remote coils και δυο όπλα,μη χρήση ασυρμάτων,παίχτες σερί από δουλειά,νέοι παίχτες κλπ κλπ), αλλά δεν ξάχνουμε ποτέ για δικαιολογίες.Δεν παίξαμε και χάσαμε και πήραμε την 9η θέση.Απλά καθαρά..παντελονάτα...!!!
Στα θετικά τώρα όσον αφορά το game ήταν το αρτιότερο Conflict που έχει γίνει ever!!!Καμία καθυστέρηση, καμία αντιδικία και μια διαιτησία Α-Ψ-Ο-Γ-Η!! Εδώ θέλω να σταθώ λίγο και να πω ένα μεγάλο μπράβο για τους 4 διαιτητές που έκοψαν το πεπόνι στα δύο και δίκαια σε όλα τα παιχνίδια!!!
Όταν φωνάζαμε να σταματήσετε να ασχολείστε με τους διαιτητές και να τους δείξετε εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουν δεν το λέγαμε για πόζα...!!!
Ένα κομμάτι της επιτυχίας αυτής οφείλεται και στις ομάδες, όπως μας είπε και ο αρχιδιαιτητής στο τέλος του παιχνιδιού, αφού σταμάτησαν(για την ώρα τουλάχιστον) οι μαλακίες ένθεν και ένθεν εκείθεν και εντεύθεν..!
Μακάρι η διοργάνωση να συνεχίσει έτσι σε αυτόν τον ρυθμό!!!Στα ψιλό αρνητικά ήταν η απόφαση την τελευταία στιγμή για την μη χρήση ασυρμάτων στο παιχνίδι, υπό τον φόβο δολιοφθοράς...Tactical χωρίς ασυρμάτους δεν υπάρχει...Οι διαιτητες για αυτό υπάρχουν για να τηρούν τους κανονισμούς σε περίπτωση τέτοια και να κόβουν κώλους...!!
Για το θέμα των αθλητικών παπουτσιών...οκ για κάποιον που έχει πρόβλημα να φορέσει άρβυλα ή χαμηλό ορειβατικό...αλλά μετρήσα 12 άτομα με σπορτεξ(που λέγαμε και παλιά).Την επόμενη φορά που δεν θα τηρηθούν οι συμφωνίες του καλοκαιριού, εμείς στο μεθεπόμενο θα σκάσουμε με βερμούδες και σαγιονάρα δίχαλο με αεροσόλα(και θα βλέπει την πλάτη μας ο Μιχαήλ Ιορδάνης).Και δεν είναι καθόλου πλάκα αυτό που λέω..!!Όχι γιατι εμείς υποχρεώσαμε άτομα της ομάδας που παίζουν 15 χρόνια να βάλουν γιλέκο, για να είμαστε κύριοι.
Κατά τα άλλα εμείς αν και πατώσαμε το ευχαριστηθήκαμε στο μέτρο του δυνατού και αν και καταφέραμε να πάρουμε ένα παιχνίδι απο τα έξι, αυτό με τους pitbull, αυτό που μας έμεινε είναι ένα που χάσαμε..αυτό με τους Werewolves....pure mil/sim!!Ραντεβού σε έναν μήνα!!

Υ.Γ1:Ενημερώνουμε ότι δεν μας αρέσουν χοχλιοί...πολλά σάλια..
Υ.Γ2:Όπως είπε και μια ψυχή μόλις έμαθε το αποτέλεσμα σήμερα..W.A.R for life cause its the people that count not the prize..
Υ.Γ3:Ίσως να έχουμε μια μεγάλη επιστροφή...απο τα παλιά...την "καλύτερη"....κρυφτείτε....μια μπίλια δύο έξω...

Maevius
Captain of W.A.R