Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Νέο Σήμα Των W.A.R.


Είναι γεγονός πλέον πως η ομάδα μας έχει αλλάξει ρότα εδώ και μερικούς μήνες και περνάει ύστερα από 6ετή πορεία στον χώρο του paintball, σε αυτόν του airsoft.
Όλα αυτά τα χρόνια των ρέμπελων σε ότι και αν κάναμε, μας συντρόφευε το ρεμπελόσημο στο μπράτσο και στο στήθος. Το ιστορικό αυτό μας σήμα που έδωσε το παρόν σε τόσες και τόσες μάχες και ήταν σημείο αναφοράς για εμάς, σε όσους μας γνώριζαν.
Με την αλλαγή πορείας, το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός νέου όμως, έπρεπε να ανανεώσουμε και το σήμα της ομάδας.
Αυτό βέβαια δεν σήμαινε ότι θα αλλάζαμε ριζικά την νεκροκεφαλή με το κράνος! Με τον απαραίτητο σεβασμό κρατήσαμε τα στοιχεία του αρχικού σχεδίου αλλά και τα βασικά μας χρώματα χακί-κόκκινο-μαύρο και δόθηκε ένας ρεαλισμός στην νεκροκεφαλή.

Τέλος προστέθηκε ένα μπάνερ στο οποίο αναφέρετε το έτος ίδρυσης των WAR με το λατινικό ρητό “Ludere Causa Ludendi” που σημαίνει σε μια πιο ελεύθερη μετάφραση “Παίξε για το παιχνίδι” ή αλλιώς “Παίξε για το καλό του παιχνιδιού”.
Κάτι που μας αντιπροσωπεύει 100% σαν ομάδα όλα αυτά τα χρόνια!!Πάντα παίζαμε για να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι!!!!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς σαν ομάδα αλλά και ένας , ένας ξεχωριστά, τον άνθρωπο που μας βοήθησε να υλοποιήσουμε αυτή την ανανέωση και αφιέρωσε τον πολύτιμο χρόνο του για να ολοκληρωθεί άμεσα αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.
Ο καλλιτέχνης(χώνω πράμα τώρα) από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίσαμε στο paintball και εκτιμούσαμε πάντα για το ήθος του την αξιοπρέπεια του, το χιούμορ του και από αυτούς που παρέμεινε ΦΙΛΟΣ και μετά την αποχώρηση μας από το paintball, o Νίκος Κωνσταντάρας κατα κόσμον Japan είναι λοιπόν ο δημιουργός και του είμαστε ευγνώμονες!!
Εμείς σαν rebeλοι λοιπόν συνεχίζουμε την πορεία μας κάτω από την νέα μας σημαία για όσα χρόνια μας έχει ο Θεός καλά και γουστάρουμε την καλή μας παρέα και το παιχνίδι πάνω από όλα!!!

Long Live The Rebels!!!