Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Habemus..Υπαρχηγό!!

Οπως είχε προαναγγελθεί εδώ και λίγο καιρό η ομάδα μας ήταν σε διαδικασία εκλογής υπαρχηγού. Μια θέση που είχε μείνει ορφανή απο την αρχή της σεζόν και την αλλαγή στην αρχηγία. Αν και τα παιχνίδια φέτος δεν είναι τόσα πολλά, οι υποχρεώσεις της ομάδος δεν παύουν να υπάρχουν. Δεδομένης δε της κατάστασης που βιώνουμε όλοι(τρέχουμε σαν να τον Βέγγο για ενα κομμάτι ψωμί...όσοι έχουμε δυστυχώς δουλεια) η ανάγκη για ένα δεύτερο άτομο που θα βοηθάει σε όλα τα θέματα ήταν επιτακτική.
Αυτήν την φορά δεν είχαμε ορισμό για την θέση του υπαρχηγού από τον αρχηγό, αλλά ανοιχτή ψηφοφορία με πρωτοβουλία του αρχηγού. Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν πως στην ομάδα υπάρχουν 2-3 άτομα που θα μπορούσαν να πάρουν αυτή την θέση(δεν μιλάμε για επίπεδο παίκτη καθώς εκεί ο καθένας έχει τις δικές του ξεχωριστές και χρήσιμες ικανότητες που δεν τον κάνουν ανώτερο ή κατώτερο απο τους άλλους!!!). Ο "λευκός καπνός" βγήκε σχετικά γρήγορα από την καμινάδα(στο γνωστό στέκι)και το  "κονκλάβιο"με ομόφωνη απόφαση εξέλεξε Υπαρχηγό τον MikeF (Μιχάλη Φλουράκη)!!!!!. Τώρα το να πούμε ποιος είναι ο MikeF, είναι το λιγότερο περιττό για τους παλιούς...Αλλά η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης και πρέπει να μάθουν και οι νεότεροι...
Ο MikeF λοιπόν είναι απο τα παλαιότερα μέλη της ομάδας, αφού λίγο μετά την δημιουργία των W.A.R μπήκε στην ομάδα. Μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Louflou αποτέλούσαν ένα απο τα σημαντικότερα κομμάτια της ομάδας. Το 2011 βγαίνει MVP και καλύτερος Machine Gunner της ομάδας και συνεχίζει να ράβει κουστούμια στους αντιπάλους και τις επόμενες χρονιές...  Στα τέλη της επόμενης χρονιάς αποφασίζει μαζί με τον αδελφό του να σταματήσουν το άθλημα λόγω προσωπικών(και απόλυτα κατανοητών) τους θεμάτων και μέσα στο γενικότερο άστατο οικονομικό κλίμα της Ελλάδας.Πουλάνε σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού και προκαλούν ένα μικρό σοκ στους Rebels...Μικρό γιατί ο Μιχάλης μετά απο 3 μήνες περίπου θα εξοπλιστεί και πάλι και θα επανέλθει δριμύτερος!!!!(περιμένουμε κάποια στιγμή και την επιστροφή του Louflou). Ο Μιχάλης εκτός από ένας πολύ καλός παίχτης, είναι και ένας άνθρωπος που μπορεί να διαχειριστεί και εξωαγωνιστικά θέματα, πράγμα πολύ σημαντικό. Σημαντικό επίσης είναι ότι χαίρει τον σεβασμό όχι μόνο όλης της ομάδας αλλά και του συνόλου των παικτών του mil/sim. Habemus Υπαρχηγό λοιπόν και του ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία, σιδεροκέφαλος και καλά κουράγια!!!!

Maevius
Αρχηγός των W.A.R