Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Look who's back!!!!!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ο χαρακτήρας και η φυσιογνωμία τους είναι πολύ δύσκολο να ξεχαστούν όσος καιρός και αν περάσει.
Αυτοί οι άνθρωποι όταν επιστρέφουν είναι πάντα σαν να μην πέρασε μια μέρα και ας έχουν περάσει μήνες..χρόνια..
Τον φωνάζαμε τρελό(με την καλή έννοια), τον φωνάζαμε τον απόλυτο παπάτζα στις μόντες του εξοπλισμού του.
Του κάναμε καζούρα για την υπερκατανάλωση μπίλιας και αέρα και όχι μόνο...Ήταν ο καλύτερος πολυβολητής μας...Μας είχαν λείψει όλα αυτά... Ε όχι πλέον..
Κυρίες και κύριοι οι West Assault Rebels με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την επιστροφή του Δούκα της μπίλιας, του Λόρδου των fps, του βασιλιά της παπάτζας, του Loco Artillero....PHILIPPAOK PARATROOPER!!!!!!

Welcome back brother!!! Καλά παιχνίδια να έχεις, να μείνεις πάντα ο ίδιος και να ξέρεις πως η οικογένεια των W.A.R θα είναι πάντα δίπλα σου!!!

Γιατί μια φορά Ρέμπελος...Για πάντα ρέμπελος...!!

DDAY με επιστροφές.....

Όταν τα πράγματα απλουστεύονται και υπάρχει σωστή συνεργασία πάντα το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ικανοποιητικό.
Αυτό έγινε και στο φετινό D-Day(big scenario game) που πραγματοποιήθηκε στα μεταλλεία της Ελευσίνας.
Αν εξαιρέσουμε τις καθυστερήσεις στην έναρξη και στο πρώτο διάλειμμα-που πάντα θα υπάρχουν- και κάποια μικρόλαθάκια στο πρώτο σκέλος της απόβασης, κατά τα άλλα ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολύ μπίλια,ιδρώτα και τρέξιμο που πιστεύω ότι κάθε παράταξη το ευχαριστήθηκε γιατί τα σκέλη ήταν σωστά μοιρασμένα ανάλογα με τον χαρακτήρα κάθε ομάδας.
Στα θετικά ότι έγιναν και τα 3 σκέλη του παιχνιδιού αν και στο τελευταίο με πολύ λιγότερο κόσμο από τον αρχικό των 127 συμμετεχόντων, μιας και αρκετοί αποχώρησαν λόγω της περασμένης ώρας.

Στο πρώτο σκέλος αυτό της απόβασης οι Γερμανοί μετά από πολλά χρόνια άντεξαν την πίεση των συμμάχων και επικράτησαν ίσως και με χαρακτηριστική άνεση θα λέγαμε.

Το ακριβώς αντίθετο έγινε στο δεύτερο σκέλος που εκεί μίλησε η εμπειρία των tactical ομάδων σε δασικές περιοχές.

Όσο για το τρίτο απλά ήταν ένα ατελείωτο πυροβολητό έτσι για να ξεκαυλώσουν όλοι.

Ένα ακόμα θετικό του παιχνιδιού ότι δεν είχαμε καμία σοβαρή μανούρα μεταξύ παιχτών.
Το D-Day όμως είχε και τα παιχνίδια του Σαββάτου. Από την ομάδα μας μέρος στο Magfed παιχνίδι πήρε ο παίχτης μας Στράτος Codmsniper και έμεινε πολύ ικανοποιημένος από όσο μας είπε.
Το βράδυ του Σαββάτου οι ομάδες που είχαν κατασκηνώσει στο βουνό δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα(από τσίκνα) με φαϊ και ποτό που κράτησε μέχρι αργά. Αυτές τις στιγμές είναι που ευχαριστιόμαστε και γουστάρουμε πιο πολύ σε αυτό το μεγάλο πάρτι!!!

Τέλος για την ομάδα μας τα ευχάριστα ήρθαν και από μια επιστροφή που είχαμε στους W.A.R, για την οποία θα υπάρξει ξεχωριστή ανακοίνωση όπως της αρμόζει, αλλά και η συμμετοχή του “επίτιμου” αρχηγού μας Jordan Missionman και του “καλύτερου” Louflou, που ευελπιστούμε να επιστρέψουν και αυτοί δυναμικά και πάλι.
Τέλος να ευχαριστήσουμε το paintballonline και τον Γιώργο Αδαμίδη για την βοήθεια του στην ομάδα μας για αυτό το παιχνίδι.
Επεράσαμε όμορφα...Stop...

υ.γ: Ξενέρωτο το κείμενο ε..; Περιμένατε και άλλα να πούμε..; Καθίστε αναπαυτικά...Ποπ κορν να έχετε μόνο τις επόμενες ημέρες....

Maevius
Αρχηγός των W.A.R

Η απόβαση των WEST ASSAULT REBELS στο DDAY 2014!!!

DDAY 2014 GREECE - WEST ASSAULT REBELS: http://youtu.be/Bk9-BcuuxP4