Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

D-Day...η ατελείωτη μέρα...

Νωρίτερα από τις άλλες χρονιές έγινε φέτος το D-Day και δεδομένου των καιρών που ζούμε η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική. Το big event φέτος ήταν διήμερο, μιας και στριμώχτηκε και το Conflict κάπου εκεί μέσα.
 Η ομάδα μας φέτος κατέβηκε με 6 άτομα(λιγότερα από κάθε άλλη χρονια) αλλά παρέμεινε πιστή στο ραντεβού της και αυτή την χρονια όπως όλες στην μεριά των συμμάχων και την 101η. Στην ομάδα συμμετείχαν και δύο νέοι παίχτες,ο ένας επαιξε και πέρσι στο D-Day αλλά και στο Doomsday και σύντομα θα είναι και επίσημα μέλος των Rebels. Πρόκειται για τον Γιάννη TankDriver. Ο δεύτερος ο Νίκος Psychoduke, είχε την πρώτη επαφή με το paintball και φαίνεται πως κόλλησε το μικρόβιο.Ευχόμαστε σύντομα να γίνει και αυτός μέλος της οικογένειας μας.

Στα του παιχνιδιού τώρα..Το παιχνίδι ξεκίνησε με τεράστια καθυστέρηση, που ξεπέρασε κάθε άλλη φορά .Ετσι ξεκινήσαμε στη 1:00 το μεσημερι...Αφού έδωσε ο θεός να αρχίσουμε το πρώτο σκέλος της απόβασης ήταν κάτι παραπάνω από καλό, αφού η διοργάνωση διόρθωσε τα λάθη των προηγούμενων ετών στο κομμάτι αυτό και έτσι έφαγε η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι με φοβερές μάχες μεταξύ των δύο πλευρών!!
Παύση για διαφημίσεις...Το Star βάζει λιγότερες σε ταινία...Διακοπή-διάλειμμα στις 2.30...επόμενη ενημέρωση σας στις 4:15..Ναι σχεδόν δυο ώρες μετά...Ναι χάσαμε 2 ώρες...αποτέλεσμα...πολλοί να ξενερωσουν και να φύγουν και όσοι έμειναν να παίξουν άλλη μισή ώρα..Γιατί..;Γιατί κάποιοι ήθελαν δυο ώρες για να φάνε, να πιούνε,να χέσουνε, να ξεστήσουνε σκηνές και τέντες και να λύσουν τις επιχειρησιακές τους διαφορές(εδώ γελάμε) και να αποφασίσουν ποιο σκέλος από τα δυο που είχαν μείνει θα παιχτεί γιατί ο χρόνος πίεζε.Κάτι άλλοι μαλάκες σαν εμάς τους Spetsnaz και μια άλλη νέα ομάδα που δεν θυμάμαι το όνομα, περιμέναμε σαν λεχώνες πότε θα σταματήσει το ψολάρισμα στο players area.
Από ένα μέχρι Τσιπρας πόσο μαλάκες είμαστε, που είχαμε κατεβάσει από την αρχή μπίλιες και νερά, που κάναμε να φάμε και να πιούμε 20 λεπτά και που δεν ανεβήκαμε για να πακετάρουμε, επειδή σεβαστηκαμε τους άλλους παίχτες; Βαθμολογήστε ελεύθερα..Δεν θα κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Ή μήπως να κάνω για το γεγονός οτι δεν μετρήθηκαν όλα τα όπλα και παίχτης μας γονάτισε στην κυριολεξία από βολή στο κεφάλι και απόσταση πολύ μεγάλη...Είπαμε οτί είναι γιορτή το D-Day, αλλά μην το κάνουμε πανηγύρι....και ατελείωτο μάλιστα.
 Επειδή είναι όπως όλα δείχνουν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μας για φέτος δεν θα κλείσω με γκρίνια γιατι έχουμε δει και χειρότερα αλλά και πολύ καλύτερα και είναι κρίμα αυτη η μαλακισμένη καθυστέρηση να χαντακώσει ενα παιχνιδι.Θα κρατήσω το καλό σουβλάκι,τα παγωμένα νερά και τις μπύρες,το γαμάτο σχέδιο στο μπλουζάκι και το πρώτο σκέλος που έσωσε την παρτίδα. Εμείς με τον τρόπο μας πάντως περάσαμε καλά, αλλά θα μπορούσαμε να περάσουμε καλύτερα. Αντε και του χρόνου...

υ.γ1: Τι θα γίνει με τα καπετανιλίκια..;Κούρασε η κατάσταση..
υ.γ2: Ενας "φίλος" ήρθε χθες από τα παλιά και σε αντίθεση με το "κοστούμι" μάχης του δεν πέρασε απαρατήρητος...Πως και αυτό επιθεωρητά...;

Maevius