Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Report απο το milsim scenario "Tres 3.1 Gates of gold"






 Γραφει ο  Maevius

Το story είχε πολύ ενδιαφέρον όπως και εκείνο της σειράς των  ULTIMATUM, με τον κόσμο να είναι ένα βήμα.... μετά..... το χείλος της καταστροφής και να γίνονται πόλεμοι, ομηρικές μάχες και βυζαντινές ραδιουργίες για την εξασφάλιση των πολύτιμων πόρων επί της Γης.

Η ομάδα μας κατέβηκε με 9μελη αποστολή, μαζί με δυο παιδιά από τους ΣΑΤΥΡΟΣ, και ήταν στην μπλε ομάδα η αλλιώς την μισθοφορική ομάδα που μαζί με τους WEREWOLVES και τουςARTEMIS ΄΄δουλευαν΄΄ για την εταιρεία EXECUTIVE FIELD.

Η αρχική μας αποστολή ήταν να καταλάβουμε πριν από τις δυο αντίπαλες ομάδες, DIRECT ACTION και TASK OUTCOME( κόκκινοι και πράσινοι αντίστοιχα), τους πόρους που είχε βάλει σε διάφορα κτίρια η «μαμά εταιρεία». Αφού πήγαμε στην βάση μας, κάπου ψηλά στην πλαγια του βουνού με αστραπιαίες κινήσεις και μόλις ξεκίνησε το σενάριο τρέξαμε (μιλάμε για τρέξιμο τώρα όχι αστεία) να καταλάβουμε τα πρώτα κτίρια και τα τολ. Αφού εξασφαλίσαμε την πλειονότητα των πόρων και «καθαρίσαμε» τα κτίρια ενωθήκαμε μαζί με τους υπόλοιπους της Εxecutive Field για να ασφαλίσουμε τις τελευταίες θέσεις και να καλύψουμε τα νώτα μας .Εδώ να σημειώσω ότι οι κινήσεις όλων μας ήταν υποδειγματικές και αξίζει να αναφερθώ σε ένα σκηνικό που συνέβη. Αντίπαλος παίχτης έχει καμπερωθεί στην κορυφή ενός τολ και μας έχει καθηλώσει αφού βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση. Έχω αδειάσει δυο γεμιστήρες επάνω του αλλά μάταια...δεν τον φτάνουν οι μπίλιες.(εγώ δεν θα πέσω στο επίπεδο άλλων να πω ότι το έπαιζε Highlander). Αφού έχω απηυδησει φωνάζω στον Σταύρο(Magistros) από τους ΣΑΤΥΡΟΣ, ο οποίος κουβάλαγε μαζί με άλλα δυο όπλα(ο Χριστός και η Παναγία) και ένα Tiberius καλοφτιαγμένο sniper!!!!Του λέω: Ρε συ τον έχεις? Μου έχουν σπάσει τα νεύρα.....Ναι ρε άνετα...μου απαντάει...!!One shot…και έξω ο φίλος αντίπαλος...!!!Το πανηγύρισα λες και μπήκε γκολ.....!!Πρέπει να πάρω και εγώ ένα τέτοιο...

Η συνεχεία ήταν απλή. Για την ακρίβεια  την κάναμε απλή. Με άψογη συνεργασία όλων των διμοιριών «καθαρίσαμε» τα πάντα και επιστρέψαμε στην βάση μας με τους όλους σχεδόν του πόρους εκτός από τον χρυσό. Όλη αυτή η διαδικασία διήρκεσε περίπου μια ώρα και όλοι λέγαμε το πόσο καλά πάει το σενάριο και το πόσο μπίλια είχαμε ρίξει....! Κάπου εκεί όμως ήρθε η αδράνεια αφού δεν είχε διευκρινιστεί πόσο θα διαρκούσε το σκέλος αυτό και το τι θα γινόταν μετά και πόσο έπρεπε να κρατήσουμε στην βάση τους πόρους. Περιμένοντας να δούμε τι θα γίνει αποκρούαμε σποραδικές επιθέσεις των αντιπάλων ομάδων, κυρίως 3-4ων ατόμων, που ήταν αδύνατο να μας προκαλέσουν ζημιά αφού η «δύναμη» μας ήταν αριθμητικά πολύ μεγαλύτερη. Το νερό είχε τελειώσει....το ίδιο και οι μπίλιες...είχαμε μόνο αέρα και τα τσιγάρα του Θωμά(πάλι καλά)....και ξαφνικά....ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...!!

Ναι έτσι θα το χαρακτηρίσω... γιατί το παιχνίδι μετά από μια ώρα αναμονής στο βουνό διεκόπει   λόγω αντιδικιών μεταξύ Highlander και Ζίνα...!!Δεν έχω εικόνα της μάχης μόνο φήμες....οπότε δεν έχω να πω κάτι....!!Σε εκείνο το σημείο οι μισοί άρχισαν να λένε οτι κάνουμε διάλειμμα οι άλλοι μισοί ότι ήρθε η Τζούλια(δεν είναι αστείο αυτό... ακούστηκε) και μερικοί οτι συνεχίζουμε στα κτίρια. Θα κλείσω το report μου με την τελευταία «κουτσουρεμένη» ώρα οπου η ομάδα μας των μπλε, κλείστηκε σε ένα τολ και δεχόταν τις επιθέσεις των αντίπαλων ομάδων που προσπαθούσαν να μπουν μέσα για να πάρουν τους πόρους. Βροχή η μπίλια....βροχή και τα χημικά.....(με τόσο χημικό μου έφυγε η ιγμορίτιδα)αλλά την παλέψαμε για μια ώρα και κρατήσαμε με άψογους σχηματισμούς στους δυο τοίχους, ώμο με ώμο καλύπτοντας τις γωνίες και στην ουσία το μοναδικό πέρασμα-είσοδο στο τολ. Τελικά τα καταφέραμε....  

Υ.Γ1: Πολύ ωραίος ο χώρος που έγινε το σενάριο!!! Πολύ ωραία υπόθεση!!! Έχει μια «εμμονή» με την καταστροφή του κόσμου η Actionfield.....μήπως ξέρει κάτι...??
Υ.Γ2: Υπήρχαν κάποια οργανωτικά κενά στο σενάριο, αλλά έχουμε δει και χειρότερα....αλλά και πολύ καλύτερα....
Υ.Γ2: Για τα καραγκιοζιλίκια που ΞΑΝΑ-έγιναν από κάποιους θα αναφερθώ εντός των ημερών....