Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Aλλαγη φρουρας στους W.A.R.

Αλλαγη φρουρας λοιπον στους W.A.R. με τον MAEVIUS να αναλαμβανει τα ηνια της ομαδας απο τον MISSIONMAN.

Το οικονομικο αλλα και το φορτο εργασιας δεν επιτρεπει στον Missionman την εντατικη ενασχοληση με την ομαδα,κατι το οποιο φανηκε και στην περσινη χρονια,ετσι η επομενη λυση στο να αναλαβει καποιος προθυμος την ομαδα,ηταν ο μεχρι χθες Υπαρχηγος Maevius,κατι το αναμενομενο.
Μετα την συναντηση που εγινε ο πρωην αρχηγος πειστηκε στο να ΜΗΝ εγκαταληψη την ομαδα κατι το οποιο χαροποιησε ολη την ομαδα αλλα και τον ιδιο.

Ολοι οι παικτες που αποτελουμε τους W.A.R. θελουμε να ευχηθουμε καλη δυναμη στον νεο αρχηγο και να ξερει οτι θα ειμαστε μαζι του σε ολες τις καλες αλλα και τις κακες στιγμες,παντα σαν μια οικογενεια!!!



MISSIONMAN LEADER OF W.A..R. 2009/12






ΕΝΟΤΗΤΑ.....W.A.R.!!!!!!!!!!





Δεν ηταν τυχαια η επιλογη των φωτογραφιων για το τι θα σας πουμε παρακατω....το ζητημα ειναι οτι οι W.A.R. συνεχιζουν ενωμενοι και πιο δυνατοι οσο ποτε αλλοτε..αυτο οφειλεται στον χαρακτηρα των παιδιων που περιβαλουν αυτη την ομαδα..οταν αλλες ομαδες ψαχνουν καθε χρονο παικτες,οταν αλλες ομαδες διαλυονται,οταν αλλες ομαδες εξαφανιζονται,εμεις ειμαστε εδω και θα βαρεθειτε να μας βλεπετε....αλλα ας μας τα πει καλυτερα ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.......



Με τα κόπων και βασάνων(σαν γνήσιοι ρέμπελοι) πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ομάδας μας σε γνωστό στέκι του Πειραιά. Ίσως η πιο σημαντική μέρα από την ίδρυση της ομάδας, αφού το βασικό θέμα ήταν ποιο θα είναι το μέλλον των WAR...συνεχίζουμε ή το κλείνουμε το μαγαζί?? 

Όντας σε χειρότερη οικονομική κατάσταση ακόμα και από την περσινή δύσκολη σεζόν-μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών, είναι άνεργοι ή δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί και ίσα-ίσα τα βγάζουν πέρα για να συντηρήσουν τους εαυτούς και τις οικογένειες τους(όπως και χιλιάδες ελληνικές οικογένειες)-η συνέχεια στο μυαλό όλων μας φάνταζε σχεδόν αδύνατη...
Όλοι λίγο πολύ βρεθήκαμε με μια διστακτικότητα στο ραντεβού....

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφερθώ στην ιδιοσυγκρασία των Rebels. Οι WAR δεν είναι μια ομάδα με την στενή έννοια του όρου. Είναι κάτι παραπάνω, κάτι βαθύτερο. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια μοιάζουμε με ένα μάτσο μαντράχαλους, που είναι σαν να μην ακούν κανέναν και  περιφέρονται με την φράπα το κινητό και το τσιγάρο στο χέρι(σαν τους κλασικούς Ελληνάρες στον σεισμό του '99). Οι ίδιοι όμως αυτοί μαντράχαλοι με κάποιον μαγικό τρόπο καταφέρνουν να περνάνε καλά με ο,τι έχουν, καταφέρνουν το ακατόρθωτο σε ο,τι τους ανατεθεί, γιατί έτσι είναι οι οικογένειες...Έτσι είναι όταν έχεις δέσιμο με τον δίπλα σου...Και μιλάμε για δέσιμο πραγματικό..όχι δήθεν...άγνωστο πως δημιουργήθηκε αλλά δεν μας νοιάζει αυτό...

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν τις αντικειμενικές δυσκολίες αρχίσαμε την κουβέντα. Η οποία όμως δεν κράτησε πάνω από μισή ώρα ως προς το σκέλος αν θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε ή όχι. Μισή ώρα κουβέντας των WAR σημαίνει τουλάχιστον 15 λεπτά μαλακίες,πειράγματα, εμβόλιμα ανέκδοτα και παπαρολογία..Οπότε καθαρός χρόνος 10-15 λεπτά βαριά...
Παρά λοιπόν τα προβλήματα μια ήταν η μεγάλη αλήθεια....ΟΙ WAR ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!!!!Απλά και όμορφα. Είμαστε από τα παλαιότερα ονόματα στον χώρο, από τις πιο υπολογίσιμες ομάδες και πάνω από όλα μια οικογένεια-με τα στραβά και τα ανάποδα της-που γράφει την δική της ιστορία, μια ιστορία που ακόμα δεν έχει επίλογο.

Ως εκ τούτου, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με όσες δυνάμεις έχουμε, με την συμμετοχή μας σε όσα σενάρια πραγματοποιηθούν πρωτίστως, αλλά και με την συμμετοχή μας στο CONFLICT. Να διευκρινίσω εδώ πως θα συμμετάσχουμε στον Conflict για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Πρώτον γιατί γουστάρουμε να παίζουμε paintball και από όσο είδαμε την περασμένη χρονιά τα σενάρια ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, οπότε υπάρχει κενό παιχνιδιών. Δεύτερον, από όσο έχουμε ενημερωθεί από την διοργάνωση αρκετά από τα σκέλη θα είναι σεναριακού χαρακτήρα, πράγμα που μας ταιριάζει περισσότερο. Ενημερώνουμε πως θα κατεβούμε σε όσα περισσότερα σκέλη καταφέρουμε και πως δεν θα συμμετάσχουμε με σκοπό και στόχο την συλλογή βαθμών και κατάληψη κάποιας θέσης. Χεστήκαμε...εμείς θα έρθουμε για να διασκεδάσουμε το παιχνίδι όπως κάνουμε τόσα χρόνια.

Στα των ατόμων τώρα υπήρξαν δυο εξελίξεις που δεν χαροποίησαν κανέναν μας, αλλά σίγουρα ΔΕΝ είναι και ειλημμένες αποφάσεις. Αφορά τον αρχηγό της ομάδας Missionman και τον “ασυρματιστή-πυροβολητή” Philipaok4. Για τους δικούς τους σημαντικούς λόγους ο καθένας δήλωσε ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει με την ομάδα. Σαν νέος αρχηγός της ομάδας έχω να πω το εξής: Από τους W.A.R δεν σταματάει κανένας ποτέ!!!Πόσο μάλλον ο εκ των ιδρυτων της ομάδας Missionman και επί σειρά ετών στυλοβάτης-αρχηγός και ο Φίλιππας ένας εκ των σημαντικότερων και παλαιότερων μελών της παρέας. 
Η πρέζα δεν κόβεται ούτε με μεθαδόνη!! Άπαξ και μπήκες στην ομάδα είσαι αιώνιο μέλος, γιατί σημαίνει πως ήσουν άξιος να φορέσεις το ρεμπελόσημο και μπολιάστηκες με το χάος!!!Έτσι λοιπόν οι δύο ρέμπελοι απλά θα περιορίσουν τις συμμετοχές τους και θα συνδράμουν όποτε και όπως μπορούν. Όπως έγινε και πέρσι με τους  LouFlou και MikeF.

Σαν Maevius και αρχηγός πλέον της ομάδας, θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Missionman για την τιμή που μου κάνει και πάλι- μετά την περσινή του ορισμού μου ως υπαρχηγού-να με προτείνει φέτος για αρχηγό. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου για την καθολική αποδοχή τους στην πρόταση αυτή και να πω πως αυτό που όλοι μας ξέρουμε...στους WAR δεν υπάρχουν γαλόνια και κλάρες..!!

Ραντεβού στις μάχες...

LONG LIVE WEST ASSAULT REBELS

Maevius