Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

D-DAY 2013

Καταβαση στο dday θα κανει η ομαδα απο το σαββατο το απογευμα με διανυκτερευση στον χωρο του σεναριου,συμμετοχη στο βραδυνο σεναριο με αποκορυφωμα την πρωινη αποβαση στην παραλια της omaha! Επιβαλετε πλεον καθε χρονο η διανυκτερευση στο dday με παρεα τους υπολοιπους παικτες ομαδων,φωτια και φυσικα τα κοψιδια που θα συνοδευτουν με πολλες παγωμενες μπυρες. Αυτη την χρονια θα υπαρχει και σεναριο το βραδυ που θα δωσει αλλο χρωμα στην βραδια.
Το κυριως πιατο ομως θα ειναι την κυριακη με ολο το σκηνικο να συναρπαζει τον συμετεχοντα στο event. Διαγωνισμοι,conflict,παζαρι εξοπλισμων και αλλα πολλα αναμενονται την κυριακη το πρωι. Εμεις θα ειμαστε εκει για ακομα μια φορα με πρωινο καφεδακι,κουβεντουλα και την καθιερωμενη ετοιμασια για την αποβαση.
Φετος την συγκεκριμενη ημερα 21/4 συμπιπτουν με τα τέταρτα γενεθλια της ομαδας τα οποια κα φυσικα θα γιορτασουμε στον χωρο του dday αλλα και καποια στιγμη εξω οπως καθε χρονο.
Της ομαδας θα ηγηθει φυσικα ο αρχηγος maevius με συμπαραστατες τους υπολοιπους παικτες. Καλο σαββατοκυριακο σε ολους και επιστροφη απο δευτερα με τα καθιερωμενα reviews και φωτογραφικο υλικο. Τα λεμε στην.......omaha beach!!!!