Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

WAR & KINGS ΕΝΩΣΙΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
W.A.R & KINGS ΕΝΩΣΙΣ 

Η ομάδα των West Assault Rebels με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνει την ένταξη της ομάδας των Kings, στην μεγάλη πλέον οικογένεια Rebelων. 
Η κάτι παραπάνω απο φιλική σχέση που δημιουργήθηκε των τελευταίο χρόνο μεταξύ μας, έφερε και τον "γάμο". Δεν ειναι τυχαίο άλλωστε οτι η σκέψη για το πάντρεμα,οπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων ήταν στο μυαλό και των δυο αρχηγών των ομάδων πολυ καιρό πριν. 
Η χημεία στα παιχνιδια ήταν εμφανής και πολλές φορες στη ουσία κατεβαίναμε σαν μια ομάδα με την διαφορα οτι είχαμε δυο ταμπέλες. Τα μελη λοιπών τω Kings εντάσσονται στους W.A.R και προσφωνούνται πλέον Rebelοι.
 Διατηρούν το διακριτικό τους σήμα όσοι το επιθυμούν,αλλά φορούν όλοι το Rebeloσημο στην στολή τους.Επίσης διατηρούν την διοίκηση του squad τους ως Kings, οπως αντιστοίχως γινεται και με τα άλλα squads των W.A.R, για την καλύτερη λειτουργία μεσα στο παιχνιδι και με ειδικές αποστολές που θα αναλαμβάνουν κάθε φορά. Καλωσορίζουμε λοιπον τους Βασιλιάδες που κατα βάθος ήταν πάντα Rebelοι!!!Σιδεροκέφαλοι και καλά παιχνίδια να έχουμε αδέρφια!!