Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Photos απο το 100 missions day 1.

Παρακατω μερικες φωτογραφιες απο το σεναριο.










100 misions.......25 players :-/

Γραφει ο maevius.


Πρώτο σενάριο της  χρονιάς και η ομάδα μας ήταν εκεί… Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε(όπως και οι περισσότεροι Έλληνες) δώσαμε το παρόν με 12 άτομα δυναμικό. Δυστυχώς (ή ευτυχώς..??)  η συμμέτοχη από άλλες ομάδες ήταν πάρα πολύ μικρή… Κυρίως το οικονομικό , κράτησε πολλούς στο σπίτι, δυστυχώς, αλλά και οι διάφορες «ομορφιές» που γίνονται στα παιχνίδια, έκαναν το σενάριο να μοιάζει με προπόνηση ομάδας…. Συμμετέχοντες…25 στο σύνολο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, αφού δώσαμε 3 παίχτες μας στην ομάδα των Paintballah  για να συμπληρώσουν 7αδα, ξεκινήσαμε για τους στόχους που είχε θέσει η διοργάνωση για το σενάριο. 4 αποστολές με μία κύρια και 3 δευτερεύουσες αποστολές κάθε φορά.
Το πρώτο σκέλος αποδείχτηκε ένας μισάωρος άσκοπος περίπατος αφού βγήκαμε τελείως εκτος χάρτη. Κάτι η περίεργη διάθεση, κάτι ότι ως ρέμπελοι  μας έπιασε μια χαβαλεδιαρικη διάθεση, δεν πήραμε ούτε μια αποστολή…..
Στα επόμενα σκέλη σοβαρευτήκαμε και πήραμε τελικά μια κύρια αποστολή που είχε να κάνει με την εύρεση ενός τραυματία και την φύλαξη του μέχρι το τέλος του δεύτερου σκέλους. Σε αυτό το σημείο λειτουργήσαμε υποδειγματικά με καλύψεις και περίπολα που κατάφεραν να βγάλουν εκτός αρκετούς παίχτες των δύο αντίπαλων ομάδων(WEREWOLVESPAINTBALLAH).παράλληλα καταφέραμε να πάρουμε και μια δευτερεύουσα αποστολή που ήταν η ανεύρεση και η εξουδετέρωση μιας νάρκης.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό σενάριο, αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να διορθωθούν αρκετά πράγματα από την διοργάνωση. Όπως οι μικρότερες αποστάσεις από την στιγμή που ήταν μόλις 3 ομάδες με 25 παιχτες σύνολο, αλλά και η σωστότερη ενημέρωση για το πώς ακριβώς είναι τα αντικείμενα που ψάχνουμε, γιατι αυτές οι μπουκάλες μάλλον είναι ακόμα στο βουνό…..

Ραντεβού στο επόμενο σενάριο….