Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Της πλάκας DAY!!!!!!!

Γράφει ο missionman.

 Dday ήταν...και πέρασε στην ιστορία του ελληνικού paintball. Σε μια σαιζόν πολυ φτωχή για το milsim,το φετινό dday δεν μπόρεσε να ξεφυγει απο αυτή την κατάσταση.  Πολλα αρνητικά και λίγα θετικά σημεία φέτος. Είναι αυτο που λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα.

 Στη κυριολεξία όμως δεν νομίζω ότι κάποιο dday θα ξεπεράσει τα του 2010-11 που πραγματικά τα απολαύσαμε.  Όπως και με τα φετινά σενάρια,δύσκολα απο εδώ και πέρα κάποιο σενάριο θα ξεπεράσει σε ποιότητα παιχνιδιού-παικτών τα του 2009-10-11(το τελευταιο καλυτερο με σημαδια εξελιξης του milsim στη ελλαδα ηταν το ultimatum).

 Κρίμα,πραγματικά κρίμα γιατι το milsim σβήνει ή έσβησε και κάποιοι δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.  Στα αρνητικά σημεία σίγουρα η μικρή(για dday)προσέλευση παικτών. Δεν μπορει να πραγματοποιηθεί,κατα την γνώμη μου,dday με 100 άτομα(στα προηγούμενα οι συμμετοχές έφταναν 200+).

Το τι Φταίει για την μη προσέλευση περισσότερων παικτών δεν χρειάζεται κανένας επιστήμονας να μας το ανάλυση. Εγω προσωπικά πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος που έχει παίξει σε σενάρια απο το 2008 και μετα,έχει κουραστεί να βλέπει τα ίδια και τα ίδια κάθε φορα και θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ. 

Απο διοργανωτές καμία μα καμία βελτίωση. Σε τι; Στην πλοκή(;),στον χρόνο που ξεκινάει το σενάριο(;),σε διαιτητές(;),σε παροχές(;) και φυσικά στις τιμές,που στο υπο κατοχη φόρουμ έχει γίνει χαμός για τα 25ευρω; Ξεκινήσαμε στις 13.15!!!!(παραλίγο να σπάσει το ρεκόρ σε αργοπορια...το κατέχει το σενάριο των black aces....14.00). Τώρα θα μου πεις τι να κάνει η διοργάνωση...να τους πάρει απο το χέρι;;;Να είναι αυστηρή στους κανόνες της και όχι αλλα να παρουσιάζει και αλλα να γίνονται. Αυτο πρέπει να γίνει. Αν το κάνει μια δυο φορές,θα συμμορφωθεί ο κόσμος,αλλα μας αρέσει σε όλους το χυμαδιο και η κατάσταση αυτη(δεν εξαιρω τον εαυτό μου).

  Για την τιμη που προανέφερα,διάβασα τα σχολια στο κατοχικο φόρουμ,και είδα μια χωρίς νόημα και λόγο επίθεση σε κόσμο που έκαναν παράπονα για την τιμη. Δεν κατάλαβα ρε παικταραδες του paintball,εσείς που έχετε παίξει σε όλα τα γήπεδα της ευρώπης μπάλα,δεν μπορει κάποιος να πει την γνώμη του ή να κάνει την παρατήρηση του;;;  Τι διάολο;;που ζείτε και τη δουλειά κάνετε;;; Με τα λεφτά του μπαμπά,που έλεγε και ο μαζω;;;; Επιτιθεστε σε κόσμο(και συνάμα υπερασπιζεστε την διοργάνωση χωρίς λόγο ή υπάρχει λόγος;) που μπορει να είναι και άνεργος και αντί να απαντησει η διοργάνωση απαντάται εσείς με το στυλ"αν έχεις λεφτά,αν δεν έχεις κοψε το paintball?"Αν το κοψουν μερικοί,θα το κάνουν για εσάς ρε λαμόγια!!!!τι πράγματα είναι αυτά;;; Η τιμη,λέω εγω,δεν μπορούσε να αλλάξει και να γίνει 20 η και 15 και να μαζευτεί  περισσότερος κόσμος;;;τι ψάχνω να βρω ε;;;;

Ασε που ξεκινήσαμε στις 13.00 και βάλε...αυτο πάλι;;; Πράγμα που δεν έγινε πρώτη φορα. Γίνεται πάντα. Έχει γίνει θεσμός. Ξέρεις ρε παιδί μου ότι θα ξεκινήσεις στις 12,άντε στην καλύτερη 11.  Αλλα απο βελτίωση τίποτα. Παίκτες και διοργάνωση. Υπό το μηδέν. 

Την fuckin' την μπουκαλα την stacko γιατι την πήρα ρε γαμωτο; Μα για να γεμιζεις 4-4.5 bar αέρα,θα πει κάποιος.....αμ δε!!!!  2,6-3 και αν θες φιλαρακι. Γιατι το μηχάνημα θέλει 100 euro diesel(έγραψε ένας στο υπό κατοχή φόρουμ)!!!! Να είχατε έρθει απο τα ξημερώματα για να βάλετε 4,5......ναι και άλλες φορές που ερχομασταν απο νωρις,προλαβεναμε και την διοργανωση!!!

Διαιτητές;χαχαχαχαχαχα!!!! Αμφιβάλλω εάν τους είχε κάνει ένα meeting η διοργάνωση(μηδενος  διαιτητη εξαιρουμένου)  για τους κανόνες και το gameplay του σεναρίου. Ο ένας ρώταγε τον άλλον!!!!!το επόμενο ανέκδοτο θα είναι"πάμε να παίξουμε paintball?θα έχει και διαιτητές!!" 

Το μόνο θετικό ήταν ο καιρός και το ότι ξαναβρεθηκε το παρεακι μας μετα απο καιρο(αν και απουσίαζαν πολλοί για διάφορους λόγους-ναι και για την τιμη). Τελικα αυτο που μου έμεινε απο το φετινό dday είναι ότι δύσκολα θα ξαναβρεθω σε σεναριο(αν και όταν  γίνουν ξανά)για όλους τους παραπάνω λόγους.
 Γιατι όλα γύρω απο το milsim πλέον είναι της πλάκας.  Διοργάνωση,παίκτες,διαιτητές....όλοι και όλα της πλάκας!! Μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας....αυτη είναι η αλήθεια.  Πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για να αλλάξει η κατάσταση,που δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει όσο υπάρχουν άτομα που συμπεριφέρονται αλαζονικά και με υπεροψία έναντι στου άλλους.

 Υ.Γ. Επειδή υπάρχει περίπτωση να διαβάσουν το κείμενο τόσο οι Actionfield όσο και ο Αδαμιδης Γ,θέλω να διευκρινίσω ότι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζι τους,μιας και γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι όπως επίσης και την στήριξη που είχαν αυτα τα λίγα χρονια που γνωριζόμαστε απο τους W.A.R. Πρέπει όμως να παραδεχτούμε  ότι διοργανωτικα τα πράγματα φέτος ήταν της πλάκας απο άλλες φορές.

 Υ.Γ 2.    Το παραπάνω κείμενο είναι καθαρά απόψεις δικές μου και δεν αφορούν το σύνολο της ομάδας.