Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

W. A. R. Meeting.

Συνάντηση των μελών θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 20 του μήνα και ώρα 20.00 σε καφετέρια στο Κερατσίνι.
Καλούνται όλα τα μέλη να προσέλθουν.
Πληροφορίες για το μαγαζί στον αρχηγό Μπαμπανη *maevius * Λευτέρη.

Ανανεωση ιστοσελιδας.

Καλησπερα σε ολους.

Μετα απο πολυ καιρο επιβαλετε μια ανανεωση στην σελιδα μας που ελπιζουμε να σας αρεσει.
Καιρο εχουμε να τα πουμε,κατι γιορτες,λιγο τεμπελιο συνεβαλαν στην μη ενημερωση για την ομαδα μας,κατι ομως που απο εδω και στο εξης δεν νομιζουμε να ξαναγινει.
Πολλα τα νεα της ομαδας,ολα ομως με την σειρα τους.

Αρχικα να πουμε οτι η ομαδα θα συγκεντρωθη σε γνωστο στεκι του κερατσινιου την τεταρτη 20/2 για συζητηση και ενημερωση απο τον αρχηγο maevius,με διαφορα πραγματα που ζητουν λυσεις απο τους παικτες και κατι ακουγετε οτι στην συγκεντρωση αυτη ισως(λεμε ισως)βγει και υπαρχηγος...ιδωμεν!!!

Να παμε στο conflict τωρα,το οποιο βρισκεται 2 leg πριν το τελος,εχουν γινει 4,και να πουμε οτι η ομαδα μας εχει παιξει σε 2.Στο 1ο και στο 2ο.Τα αλλα δυο εγιναν ενα το δεκεμβρη και ενα τον φλεβαρη στα οποια δεν συμετειχε και μαλον καπου εδω αδοξα τελειωνει αυτη η σαιζον για τους war.
Υπαρχουν βεβαια καποια σεναρια που θα γινουν,συμπεριλαβομενου και του D-DAY 13,που δεν ξερουμε πως θα πραξει η ομαδα...αναμενουμε την τεταρτη απαντησεις στην συγκεντρωση.

Να παμε τωρα σε καποιους παικτες που αποχωρησαν απο την ομαδα.
Ο πρωην αρχηγος missionman αποχωρησε τελικα απο την ομαδα ως ενεργος παικτης,καθως πουλησε οπως ειχε προαναφερει στους παικτες και τον εξοπλισμο του.Μια γενικη αποχωρηση απο το paintball δηλαδη αλλα οχι και απο την ομαδα.Στην ομαδα θα προσφερει τις υπηρεσειες του απο αλλη σκοπια,αυτη του διαχειρειστη της ιστοσελιδας και ΠΑΝΤΑ θα ειναι διπλα στον αρχηγο να του προσφερει οποτε εκεινος το κρινει αναγκαιο τις λιγες γνωσεις του αλλα και την γνωμη του.
Δεν αποκλειετε φυσικα στο μελον να τον ξαναδουμε με τις παραλαγες των WAR!!!!

Ο αλλος παικτης που αποχωρησε ειναι ο tsibs ο οποιος  λογω της δουλειας του προσφερε λιγο στην ομαδα αλλα ηταν εκει παρων το 2009 στην γεννηση και στην συγκροτηση της πρωτης φουρνιας των WAR,κατι το οποιο τον ευχαριστουμε.

Παικτες που ειναι υπο σκεψης αποχωρησης ειναι επισης και οι aigeas,death tools.
Περιμενουμε την επομενη χρονια για να δουμε την αποφαση τους.

Να θυμισουμε φυσικα και την περσινη αποχωριση του louflou.
Η ομαδα συνεχιζει λοιπον με καπου στους 9-10 παικτες και φυσικα αναμενουμε και καποιες νεες προσθηκες.

Στα προσφατα βραβεια που δωθηκαν απο το paintballnet να πουμε οτι η ομαδα μας εξελεγει 3 δημοφιλεστερη στην χωρα μας.Το παρων εδωσε ο αρχηγος της ομαδας.


Αυτα τα ολιγα μετα απο ενα δημηνο κενο,νεοτερα θα εχουμε απο την πεμπτη με την συγκεντρωση να ειναι σε πρωτο πλανο....τα λεμε!!!