Σάββατο 23 Απριλίου 2016

7 ΧΡΟΝΙΑ WEST ASSAULT REBELS



Πριν έναν ακριβώς χρόνο, γιορτάζοντας τα 6α γενέθλια των W.A.R, μπήκαν οι βάσεις για μια ιστορική απόφαση για την ομάδα. Την μετακίνηση μας από τον χώρο του paintball μετά από τόσα χρόνια, σε αυτόν  του airsoft. Μια απόφαση κάθε άλλο πάρα εύκολη, όχι μόνο γιατί ήταν δύσκολο να αφήσουμε πίσω την ιστορία μας στο paintball με ότι αυτό συνεπάγονταν, αλλά και γιατί η αλλαγή προϋπέθετε και μια γενναία οικονομική συνδρομή από τον καθένα μας για την ολική αλλαγή του εξοπλισμού μας. Σε εκείνο το τραπέζι για τα 6α γενέθλια μας είχαμε μαζευτεί 7 άτομα και όλα έδειχναν πως ίσως 3-4 να συνέχιζαν....

Έναν χρόνο μετά οι Rebelοι έχουν φτάσει τους 20!!!Περισσότεροι από ποτέ στην 7ετή πορεία της ομάδας μας. Το σημαντικό όμως δεν είναι οι αριθμοί. Το σημαντικό είναι πως οι νέοι Rebelοι έχουν την αγωνιστική ποιότητα των προηγούμενων ετών και το ακόμα σημαντικότερο, τον χαρακτήρα και το ήθος που είχαν πάντα όσοι πέρασαν από τους WEST ASSAULT REBELS.
Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι πως όχι μόνο αυξήθηκε ο αριθμός, αλλά έπεσε και κατά πολύ ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας σχεδόν κατά μια 10ετία!!!!Πράγμα που σημαίνει ότι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου για τους παλιούς(καλά σε καμιά δεκαετία..)το αξιόμαχο θα παραμένει για πολλά ακόμα χρόνια!!

Μας είχαν χαρακτηρίσει “δυο-τρεις περαστικούς”, μας είχαν χαρακτηρίσει “ομάδα της μιας κούτας”.... Ποιος δικαιώθηκε..;
Εμείς παραμένουμε εδώ και συνεχίζουμε να γράφουμε την ιστορία μας σε πείσμα όσων κάθε χρόνο μας ξέγραφαν.... Οι “κριτές” μας στα σπίτια τους.... Περαστικά...
Μήνυμα και για τους πιθανούς μελλοντικούς νεκροθάφτες μας.... Οι W.A.R κουφάλες είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν!!!!

Επτά συναπτά έτη ΔΟΞΑΣ! Επτά συναπτά έτη ΗΘΟΥΣ!! Επτά συναπτά έτη και ακόμα δεν αρχίσαμε!!Η όρεξη τώρα έχει αρχίσει και μας ανοίγει!!!Θα συνεχίσουμε σαν να ήταν χθες εκείνο το απόγευμα του Απριλίου του 2009 που οι Missionman, Aigeas και Deathtool, ίδρυαν την ομάδα και το παραμύθι ξεκινούσε!!Θα συνεχίσουμε έτσι παλιοί και νέοι, σαν την οικογένεια που ήμασταν πάντοτε όλα αυτά τα χρόνια μέσα και έξω από τα πεδία των μαχών!!! Θα συνεχίσουμε για άλλα 107 και βλέπουμε!!Θα συνεχίσουμε να παίζουμε για το παιχνίδι!!!

LONG LIVE THE REBELS!!
LUDERE CAUSA LUDENDI!!!

WEST ASSAULT REBELS 2009-2016