Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΟΣ REBELος “IGOR”



Ανακοινώνουμε και επίσημα το νέο μέλος της οικογένειας των WEST ASSAULT REBELS.
“Igor” ή Νουρέγιεφ των φτωχών ή ο άνθρωπος που ξεφτίλισε τον Spiderman, παίχτης με πενταετή εμπειρία στο airsoft που όταν τον δεις να παίζει νομίζεις ότι βλέπεις παράσταση Σαολίν μοναχών ή το χαμένο παιδί του Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ. Επιστήθιος φίλος του άλλου νέου μέλους  “ΣΚΥΛΟΥ” αναλαμβάνει να το βγάζει βόλτα για κατούρημα.



Σιδεροκέφαλος!

ΝΕΟΣ REBELος “Ο ΣΚYΛΟΣ”



Ανακοινώνουμε και επίσημα το νέο μέλος της οικογένειας των WEST ASSAULT REBELS.
“O ΣΚΥΛΟΣ” που ακούει και στο Αντώνης, χωρίς να θέλει κόκκαλο όμως, είναι εμβολιασμένος και τσιπαρισμένος πλέον για να μην τον χάνουμε σε κάτι YOLO πεσίματα σε αντίπαλα στρατόπεδα. Παίζει 35 χρόνια και 43 μέρες airsoft,σε σκυλίσια χρόνια...Γνώριμος του αρχηγού της ομάδας από παλιά, έπαιξε και αυτός σημαντικό ρόλο στην ένταξη της ομάδας στον χώρο.



Σιδεροκέφαλος!

ΝΕΟΣ REBELος “TIGER




Ανακοινώνουμε και επίσημα πλέον το νέο μέλος της οικογένειας των WEST ASSAULT REBELS, παλιό μας γνώριμο TIGER  κατά κόσμον Γιώργος Γ. Νέος, ωραίος(ανάλογα με τα γούστα και το αλκοόλ) με 5ετή εμπειρία στον χώρο το airsoft, έρχεται στον χώρο σας για μάχιμες καταστάσεις.
Ο Tiger έπαιξε πολύ σημαντικό συμβουλευτικό ρόλο στην μετάβαση της ομάδας από το paintball στο airsoft και είχε δηλώσει εξαρχής την επιθυμία του να γίνει ένας Rebelος.
Σιδεροκέφαλος!!