Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Divites Terrae III...Και τρίτωσε το καλό!!



Επιτέλους μια Κυριακή στο Hotel με ένα ενδιαφέρον σενάριο, με στόχους συγκεκριμένους με δωμάτια κλειδιά για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Άμυνα ή επίθεση μια επιλογή δύσκολη εάν αυτό ηταν στη δική μας κρίση. Πολύ κόσμος που ίσως σε έκανε να έχεις αμφιβολίες για την καλή εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ως Red Water ξέραμε πως έπρεπε να συνεχίσουμε τις νίκες και να μην αφήσουμε την παραμικρή αμφιβολία για τα κεκτημένα! Πολύ καλές συνεργασίες σε πολύ καίρια σημεία, καλά φυλασσόμενα απο μεριάς μας, κατάφεραν να κρατήσουν τις ορδές των Αμερικανών ανάμεσα στο υπόγειο και τον ημιώροφο του κτιρίου. Φυσικά όπως πάντα το ότι αμυνόμασταν δεν σημαίνει πως δεν κάναμε και την επίθεση μας φτάνοντας ως το respawn τους και αυτό χωρίς καν να αντιληφθούν την ύπαρξη μας εως ακούσουν τα "μπαμ". Σημαντικό δεδομένο οτι η παράταξη μας ήταν η μισή αριθμητικά απο τους επιτιθέμενους αλλα παρ όλα αυτα δεν πλησίασαν ουτε οταν οι περισσότεροι από εμάς αποσυρθηκαμε. Η αλήθεια είναι πως έχουμε περάσει και πιο δύσκολα κυριακάτικα πρωινά..

Οι μπίλιες πολλές παρά τις αποκλειστικά μονές βολές και το οριο των 1000 bb's ανα άτομο, λίγα φαινόμενα αθανασίας εως μηδενικά. από την δική μου σκοπιά και σε αυτό αξίζουν ολοι οι USA συγχαρητήρια ( επιτέλους το fair play ανήκει σε όλους).
Τρίτη σερί εξαιρετική διοργάνωση σεναρίου από τα παιδιά... Για αρχίσετε να σκέφτεστε να συνεχιστεί το Campaign....(θέλουμε πατσάκια λεμεεε)

Γράφει ο Zombie



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου