Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Report απο το scenario big game"The lost haunebu"

Γραφει ο Codmsniper.

Aλλο ενα σεναριο big game περασε για την ομαδα και για ακομη μια φορα,εστω και με ελλειψεις της τελευταιας στιγμης,ευχαριστηθηκαμε το game εως το τελευταιο λεπτο.
Μια δυνατοτητα στο παιχνιδι που υπηρχε ηταν η δημιουργια συμαχιας με αλλη ομαδα(κατι σαν το περσινο ultimatum leg 1)και η ομαδα το εκμεταλευτηκε με τον καλυτερο τροπο.Μαζι με τους Deasese και τους Monster φτιαξαμε ενα πολυ δυνατο συνολο,βρισκοντας 13 στοιχεια για το χαμενο Haunebu(τα 9-10 στοιχεια τα βρηκαμε εμεις).Οι μαχες ηταν δυνατες και η αδρεναλινη εφτασε στα ορια παρα πολλες φορες.Πραγματικα η συμαχια ηταν κατι το μοναδικο και τολμω να πω οτι σε αυτο το πρωτο σκελος του game τους <<αντιπαλους>>  τους πετσοκοψαμε.
Στο δευτερο μερος,η συμαχια που θα ειχε στην κατοχη της τα περισσοτερα στοιχεια(δηλ. η δικη μας συμαχια)θα επαιζε εναντιων των υπολοιπων.Η αμυνα μας θα γινοταν στα γνωστα κτηρια του χωρου,αλλα λιγο η αριθμητικη υπεροχη των αντιπαλων (13 εμεις καπου στους 30+ οι αντιπαλοι),λιγο το οτι δεν επιτρεποταν να ανεβουμε εμεις στον επανω δρομο(μονο οι αντιπαλοι μπορουσαν)μετρησαν για να πεσουμε μαχομενοι(εγινε μεγαλη σφαγη).
Το σεναριο(τελευταιο για το 2010) μας αφησε καλες εντυπωσεις(θεματολογια και πλοκη)καθως και ο γνωστος χωρος που οσες φορες και να παιξεις ποτε δεν τον βαριεσε.

Να ευχαριστησουμε τους φιλους απο Deasese και Monster που παιξαμε μαζι,καθως και ολους τους φιλους που πηραν μερος σε αυτο το σεναριο.

Ευχες για καλες γιορτες και με υγεια ευτυχια το νεο Paintball(και οχι μονο) ετος!!!!