Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Imperial Army #1

H φρενίτιδα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα λόγω της προβολής της 7ης ταινίας του Star Wars δεν άφησε ανέγγιχτο και το airsoft.
Βασισμένο λοιπόν πάνω στον κόσμο που δημιούργησε ο Τζωρτζ Λούκας και χέστηκε στο τάλιρο, ήταν και το σενάριο δια χειρός Ζίνζα την περασμένη Κυριακή.
Στον Λόφο του Λεβίδη άραξε το Deathstar και Jenday με Sith πηραν τα όπλα τους!!Όχι δεν είχαμε φωτόσπαθα..
Το σενάριο απλό και κατανοητό. Πιάστε τον Darth Vader(Ζίνζα) που τον φυλάνε οι “καθεστωτικοί” και βάλτε τον στην μπουζού(εκκλησάκι στον λόφο ηταν η φυλακή) και τούμπαλιν ελευθερώστε τον αν σας το φυλακίσουν οι Jenday.
Σε όποιον έμενε στα χέρια στο τέλος κέρδιζε.
Το παιχνίδι αυτό ήταν η επιτομή του πως όταν ένα παιχνίδι δεν πάει καλά λόγω λάθους αρχικού σχεδιασμού, με θέληση και με μια 15λεπτη διακοπή το φέρνουμε πάλι στα ίσια του και γουστάρουμε όλοι!!
Και εξηγούμαστε... Περίπου οι συμμετέχοντες ήταν 90-100 άτομα αν δεν κάνω λάθος. Από την διοργάνωση είχε δηλωθεί εξ αρχής ότι με παραλλαγές θα ήταν οι Jenday και με μαύρα ρούχα οι “φίλοι Vader”.
Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα να υπερτερούν αριθμητικά οι παραλλαγές με 3 προς 1. Αυτό με την σειρά του είχε ως αποτέλεσμα και αφού κατα κύριο λόγο οι μάχες γινόντουσαν στο κεντρικό κτίριο, η ομάδα με τις παραλλαγές να θέλει να περικυκλώσει τον χώρο έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα και κάπου εκεί έπεσαν επάνω στο respawn των “μαύρων”. Οπότε κάπου εκει άρχισαν και οι ψιλο γκρίνιες γιατι είχαν μπερδευτεί τα όρια της πίστας.
Μεχρι που ο Darth Vader ανέλαβε δράση....


Διακοπή για διευκρινήσεις 2-3 “γαλλικά” χωρίς ανάσα και το παιχνίδι πήρε και πάλι φωτιά!!!!Έγινε της....αυτοκρατορίας!!!Μπίλια και των γονέων!!!

Είναι πολύ σημαντικό, να μην κολλάει ο εκάστοτε διοργανωτής στο αρχικό πλάνο του παιχνιδιού, επειδή έτσι... Το κάθε παιχνίδι πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες των παιχτών όπως και έγινε και για αυτό βγάζουμε το καπέλο μας στον Ζίνζα γιατί έσωσε το παιχνίδι έγκαιρα!!Θετικό το τελικό πρόσημο περιμένουμε το επόμενο... May the force be with us!!

υ.γ1: Ρε μάγκες δείχνετε λίγο σεβασμό όταν μιλάει ο άνθρωπος και εξηγεί, αφήστε την καυλάντα για 2 λεπτά...
υ.γ2: Αγάλματα....Θα βγάλετε και χόρτα σε λίγο...

Maevius
Αρχηγός των W.A.R