Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Δύσκολη προσγείωση!!!!

Γράφει ο missionman.

Πέρασε και το 4ο leg του conflict χωρίς την καλή εμφάνιση που περιμέναμε για την ομάδα μας,παρόλο που τελικά παίκτες που ήταν αμφιβολοι(mikef,louflou,phillipas)κατέβηκαν κανονικά.
Ήταν μια μέτρια εώς κακή εμφάνιση και τελικά φενεται πως τα πεδία δεν ταιριάζουν στην ομάδα όπως το φυσικό μέρος-πεδίο προηγούμενων αγώνων.
Αντιμετωπίσαμε και τα συνήθως γνωστά προβλήματα με τα marker μας και αυτο ήταν ένας άλλος παράγοντας για την κακή ψυχολογία και εμφάνιση στην συνέχεια.
Η θέση που καταλάβαμε ήταν η 8η και στην γενική βαθμολογία ανεβηκαμε μια θέση,φτάνοντας στην 7η. Ήταν μια καλή Ευκαιρια για να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά και χάθηκε. Αυτά συμβαίνουν ομως και συνεχίζουμε δυναμικά για το επόμενο 5ο leg και προτελευταιο για φέτος.

Συγχαρητήρια στους νικητές και ηττημένους του τουρνουά,περισσότερα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου τρελαμενους W. A. R. αλλα και στο άτομο που το οργάνωσε,έβγαζε φωτογραφίες,έφτιαχνε το προγραμμα,ήταν γενικά το παιδί για ολλες τις δουλειές και στο τελος τα άκουσε κιόλας......πάμε για το επόμενο μάγκες!!!!!