Σελίδες

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Fight 2 Survive iii review

Μετά τη Θήβα, το fight2survive επέστρεψε εκεί που ξεκίνησε. Το γνωστό πεδίο του Hotel είχε την τιμητική του και οι βολές από κοντινή απόσταση έφεραν το μαύρισμα νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι στους παίκτες που πήραν μέρος… Αναμενόμενο φυσικά. Πέρα από την επιστροφή στην Αττική, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την αναβαθμισμένη εκδοχή του σεναρίου, το οποίο ξέφυγε από  την αρχική εκδοχή λόγω της προσθήκης ρόλων-δυνατοτήτων στους παίκτες αλλά και στόχων μέσα στο παιχνίδι.
Σημαντική προσθήκη η χρήση TRMR (η δική μας είχε πάρει ρεπό) από συγκεκριμένους και μόνο παίκτες αλλά και η δημιουργία secret room, με πολύτιμο σε εφόδια περιεχόμενο, το οποίο «άνοιγε» μόνο με χρήση κάρτας η οποία έπρεπε να βρεθεί από την «τυχερή» ομάδα που θα την χρησιμοποιούσε.
Το παιχνίδι ήταν έντονο και σε κάποια σημεία υπήρξαν διαφωνίες και ενστάσεις, οι οποίες όμως στο τέλος συζητήθηκαν από τις 2 αντίπαλες ομάδες και με την διοργάνωση μαζί να καταλήγουν σε συμπεράσματα και ιδέες για την επόμενη φορά, ώστε να συνεχίσει η σειρά Fight2Survive να προσφέρει την διασκέδαση που όλοι έχουμε συνηθίσει. Η αλήθεια είναι ότι μια εξάρτηση την έχουμε πάθει…  Ένα μεγάλο μπράβο στη διοργάνωση: Airsoft Hellas, Airsoft Time και Black Sheep,  για τις ιδέες και την προσπάθεια που κάνει κάθε φορά! Κυρίως για να περνάμε εμείς καλά! Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και ανυπομονούμε για το επόμενο!

Toretto


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου